Duurzame coatings

Door aan de binnenzijde van uw ramen de transparante Sunlight-Seal coating aan te brengen wordt het zonlicht nog steeds doorgelaten, maar wordt de infraroodstraling met 95% en de UV-straling met 99% verminderd! Hierdoor zal het in de winter de warmte langer in de ruimte aanwezig zijn, in combinatie met infraroodverwarming en in de zomer zal het een koelere ruimte/werkplek bieden. Het bespaard aanzienlijk op de energiekosten. Verder zullen de meubels niet meer verkleuren door UV-straling.

Door het aanbrengen van de ShineOn®coating op de PV (zonepanelen) zorgt het er voor dat glasparijen van de panelen voor 95% zelfreinigend zijn, door UV straling hecht het buil niet aan het panel en verdwijnt bij de eerstvolgende regenbui. De ShineOn®coating wordt door één van onze gecertificeerde partners uitgevoerd op zowel nieuwe als bestaande zonnepanelen. De ShineOn®coating coating zal 10 jaar blijven zitten.

De NOXOFF® nanotechnologie kan op alle poreuze niet-organische oppervakken (beton, prefab bouwelementen, bakstenen, cement, bitumen enz). De vuile stofdeeltje en, stikstofoxien (fijnstof) koeken niet meer aan door UV straling en worden geëvacueerd door de regen (zelfreinigend).

Een ongeluk gebeurd al snel op een gladde vloer, zoals bij een zwembad, badkamer, entree, galerij, portiek of keuken. Dit probleem is op te lossen door de SLIPSTOP antislipbehandeling. Hierdoor wordt de stroefheid van de beton-, meeste tegel- en steensoortenvloeren langdurig verbeterd.

Sunlight Seal

Meer warmte in de winter en koeler in de zomer.

Shine On

10 Jaar lang schone zonnepanelen en een hoger rendement.

Noxoff

Voor een schone omgeving buiten.

Aero-Therm

Minder energie verbruik bij warmte en/of koelte in uw pand.

Slip Stop

Natuursteen? Dat kan antislip!

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend advies gesprek? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!