Diensten

Duurzaam Vesta is gespecialiseerd in duurzame oplossingen op het gebied van infraroodverwarming, zonnepanelen en om het comfort nog aangenamer te maken en het toepassen van speciale coatings.

Wij leveren de infraroodpanelen in verschillende maten en merken, die u in onze shop koopt en zullen binnen 5 werkdagen (met uitzondering van de feestdagen) bij u geleverd worden. Mocht het om een grote partij gaan of om een ruimte waar u niet weet hoeveel en waar te plaatsen kunnen wij altijd een gepaste offerte voor u maken of een advies uitbrengen. Voor het advies vragen wij een kleine vergoeding.

Voor onze andere producten vragen wij u een formulier in te vullen zodat wij een gepaste offerte kunnen maken. Deze is inclusief aanbrengen/monteren door een erkend bedrijf met garantie van de producent. Of om een aanbieding te maken van een deskundig advies.

Omdat wij merkonafhankelijk zijn, zijn wij niet gebonden aan een beperkt aantal producten maar kunnen wij gericht zoeken naar een goede combinatie, oplossing of alternatief.

Infrarood-
verwarming

Infraroodverwarming, dan haal je behaaglijke warmte in huis

Hoogwaardige
zonnepanelen

Produceer uit de natuur je eigen duurzame energie bron

Duurzame coatings

Voor zonnepanelen, ramen en een betere luchtkwaliteit

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!