Over Ons

Duurzaam Vesta is gevestigd in Dordrecht (per 1 mei 2020) en bestaat vanaf 2018. We zijn begonnen met infraroodverwarming maar al snel is dit uitgebreid met zonnepanelen, verschillende coatings en andere duurzame producten die goed gecombineerd kunnen.

Wat we doen

Duurzaam Vesta, adviseert en bouwt met vooraanstaande partners aan duurzame oplossingen voor in de toekomst. Duurzaam Vesta onderzoekt constant verschillende mogelijkheden om een duurzame en zo veel mogelijk circulaire toekomst voor iedereen te kunnen garanderen.

Onze Missie

Door onze klant en producten hoog in het vaandel te hebben, leveren wij de beste service en kwaliteit die men van ons verwacht. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Wij investeren in een langdurige relatie met onze klanten en blijven ons ontwikkelen op het gebied van duurzaam en circulair wonen en werken.

Onze kijk op de toekomst

De groei op duurzame ontwikkelingen volgen wij op de voet en blijven ons hierin ontwikkelen. Onze producten passen naadloos binnen de maatschappelijke visie op circulair bouwen. Verder is de markt aan het veranderen en zitten we in een revolutie op het gebied van schonere lucht, minder grondstoffen te gebruiken, eigen energie op te wekken enz. Hierin wil Duurzaam Vesta voorop lopen met de beste producten en toepassingen op dit gebied.

Over Ons

Wij verkopen infraroodpanelen in diverse maten en mogelijkheden.

Deze verwarmen niet de lucht maar de massa waardoor er geen stof en/of huismijt door uw huis wordt verplaatst en hierdoor de lucht schoner is. Mocht u de infraroodpanelen willen laten monteren, dan kunt u ons contact formulier invullen, waarna u een offerte krijgt voor het monteren van de infraroodpanelen. De infraroodvloerverwarming mag hier natuurlijk niet ontbreken. onze infraroodvloerverwarming die je kunt uitrollen op de ondervloer, zonder deze in te vrezen is ook te gebruiken in systeemwanden of in het plafond  als isolatie /verwarming te gebruiken.

Coatings

Ook hebben wij een coating waardoor de infrarood- en de UV straling niet door het glas zal stralen (UV niet naar binnen en infrarood niet meer naar buiten). Waardoor de infraroodverwarming ook in een pand met veel glas kan functioneren en de meubels zullen niet meer verkleuren door de UV straling. Deze coating is na het aanbrengen niet meer zichtbaar met het blote oog.

Zonnepanelen

Voor de zonnepanelen en uw glaswerk hebben wij een coating waarbij het vuil oplost door de UV straling. Hierdoor blijven uw ramen en zonnepanelen wel 10 jaar schoon… zonder te wassen!!

Duurzame douches

Wat dacht u van een shower die tot wel 80% van het water recyclet of die 30% van de het energieverbruik bespaard in combinatie met onze elektrische boiler en doorstromer in combinatie met zonnepanelen of los kan natuurlijk ook.

Wij hebben ook 2 vreemde eenden in ons assortiment maar deze mogen zeker niet onder doen aan de duurzaamheid.

Een coating die je kunt aanbrengen op de vloer, muren en plafond en zorgt dat de thermische warmte stralen (of koude stralen) terug worden gekaatst naar de ruimte. Hierdoor zullen de muren, vloer en/of plafond niet veranderen van tempratuur maar deze tempratuur wordt terug gekaatst de ruimte in waardoor er minder energie nodig is om een ruimte te verkoelen of te verwarmen dit scheelt gemiddeld 30% van de energie.

Mocht u willen gaan schilderen heeft u de kans dat u silicone, vet en lijmresten tegen komt.

Met onze silicone-oplosser bent u zo klaar met dit te verwijderen. Een beetje op een doek aanbrengen 1 x er overeen en we kunnen weer door schilderen. Kleine kanttekening… dit geld voor een dunne lagen silicone voor dikke lagen is dit niet mogelijk (in randen)

Een ander soort (menselijke) warmte van Duurzaam Vesta is als het gaat om de veiligheid van mensen.

Wij hebben namelijk een duurzame oplossing voor gladden stenenvloeren. Door deze te behandelen met een vloeistof zal de bovenkant van alle steenachtige vloeren stroef worden en geen kleurverschil krijgen. Na de behandeling zal deze de NEN7909  norm certificaat krijgen que antislip veiligheid.

 

Voor aanvragen en/of advies verwijzen wij u naar onze contactgegevens.

Voor de inkoop van onze infraroodpanelen, silicone oplosser en warmte terugwin coating verwijzen wij u naar onze website.

Wij wensen u veel plezier en inspiratie toe en horen graag van u.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!